We hebben een (Jeugd)activiteitencommissie hebben die zorgt voor leuke en gezellige evenementen voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse sponsorloop, de oliebollenverkoop, kerstmarkt en de gezellige bingo-avonden.

Ook de jeugd heeft bij ons een speciale plek en daarom organiseert de commissie verschillende activiteiten zoals het schoolkorfbaltoernooi, het onvergetelijke korfbalkamp en vakantieactiviteiten. Als kers op de taart draagt de commissie zorg voor de viering van de kampioenschappen!

Heb jij zelf leuke ideeën voor activiteiten, of suggesties ter verbetering of vernieuwing? We horen het graag van je! Samen maken we onze vereniging nog leuker en gezelliger.

Voorzitter: M. Reefman
Leden: T. Santing, A. Benjamins, G. Alfring, N. Kottier, C. Bloksma

Beheerscommissie

De beheercommissie van KC Centrum zorgt voor het totale onderhoud van ons sportterrein. Dit omvat niet alleen de kantine, maar ook de sportvelden, alle materialen en verschillende bergingen. Dankzij hun inspanningen kunnen wij als vereniging blijven genieten van een goed onderhouden en veilig sportterrein. Wij zijn ontzettend dankbaar voor hun toewijding en harde werk!