Informatiepagina

Geslaagd schoolkorfbaltoernooi

Geslaagd schoolkorfbaltoernooi

Afgelopen woensdag troffen leerlingen van 4 basisscholen uit de regio elkaar tijdens het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi in De Krim. Leerlingen van groep 5/6 en groep 7/8 van CBS de Akker, KBS de Kwinkslag, CBS De Bron en CBS de Srpeng-el gingen met elkaar de strijd aan voor de winst.

In een aangepast programma ivm de warmte, was er een gemoedelijke sfeer op de sportparken van DKB en KC Centrum. In de leeftijdscategorie groep 5/ 6 gingen de leerlingen van de Spreng-el er met de winst vandoor. Het was een spannende eindstrijd en met strafworpen overwonnen zij de strijd. Bij de leeftijdsgroep 7/8 was er in de halve finale een spannende strijd tussen groep 7 en 8, waarbij groep 7 (team 5) won van groep 8. Dat was voor dit team al een grote overwinning. Daarna ging de strijd verder tussen twee teams uit groep 7. Tot het laatst spannend. Team 5 van de Bron ging er met de winst vandoor.

Het onderdeel sneldoelen, waarbij het team met de meeste doelpunten in 2 minuten won, werd gewonnen door De Bron 1 (gr 5/6) en De Bron 10 (gr 7/8). Zij wonnen een heerlijke slagroomtaart die op het terras opgesmikkeld werd.

KC Centrum is trots op alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Zij waren al dagen met de voorbereidingen bezig en zij kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Naast de vrijwilligers waren ook leden van de EHBO vereniging uit De Krim aanwezig voor de oververhitte kinderen en kleine blessures. Gelukkig viel dit reuze mee. Er was genoeg verkoeling georganiseerd, met een extra waterpunt en heerlijke ijsjes!

We willen alle ouders, leerkrachten, supporters, leerlingen en vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme en inzet.
Is uw kind enthousiast geworden over deze mooie sport? Kinderen kunnen 3 keer gratis mee komen trainen. Kijk voor meer informatie op onze website, kccentrum.

info@kccentrum.nl
facebook.kccentrum.nl