Informatiepagina

KC Centrum zet jubilarissen in het zonnetje

KC Centrum zet jubilarissen in het zonnetje

Afgelopen zaterdag heeft KC Centrum tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting 5 jubilarissen gehuldigd.
Drie jubilarissen zijn al meer dan 50 jaar lid. Dat is zeker een huldiging waard. Evenals de andere 2. Zij zijn al meer dan 25 jaar lid van.
Tweelingbroer en zus Freddy en Louise van Faassen kwamen als 7 jarige pupillen bij de vereniging korfballen. Zij groeiden op binnen een zeer actieve korfbalfamilie en bleven al die jaren trouw lid. Beiden speelden ze jarenlang in het vlaggenschip en hebben veel overwinningen binnengehaald. Ook hebben zij zich beiden als vrijwilliger jarenlang ingezet en hebben zij vele activiteiten opgezet met mede vrijwilligers en sporters. Zo ook de nacht van Centrum waar zij het record marathonkorfbal hebben verbroken in het Guinnessbook of records. 33 uur nonstop korfbal op ons sportpark. Iets waar we nog steeds trots op zijn. Freddy en Louise hebben beiden jonge spelers opgeleid tot ervaren spelers, trainers en scheidsrechters. Ook zelf zijn zij actief als scheidsrechter. Freddy speelt nog steeds korfbal in het midweekteam, Louise is vorig jaar door een blessure gestopt. Wij zijn hen ontzettend dankbaar voor al hun inzet. Zij zijn al langere tijd ere-leden als dank voor hun jarenlange inzet. Afgelopen zaterdag kwam daar een mooie bos bloemen, een oorkonde en een prachtig speldje van de KNKV  bij. Henri Bunskoek is de derde jubilaris die 50 jaar trouwe lid is. Hij heeft in zijn jonge jaren nog een kort uitstapje gemaakt naar basketbal maar kwam als snel terug naar zijn vertrouwde cluppie. De meesten kennen Henri inmiddels als hoofdtrainer. Inmiddels korfbalt hij in het Midweekteam. Henri heeft ook vele taken vervuld binnen de vereniging. Hij is lange tijd voorzitter geweest en daarmee veel meegemaakt in de opbouw van de club. Henri is ook onze muziekman, een tweede passie van hem. Hij zorgt tot op de punten de muziek tijdens onze evenementen. Henri is afgelopen zaterdag bedankt voor al zijn inzet. Hij heeft naast de huldiging van zijn trouwe lidmaatschap ook de onderscheiding voor ere-lid ontvangen.
Wenny Hamberg en Elleke Klement hebben we gehuldigd om hun 25 jarige lidmaatschap. Zij zijn nog steeds heel actief waar we erg blij mee zijn. Elleke achter de schermen. Zij ondersteunt bij het regelen van trainingsplekken in de winter. Elleke heeft zelf jarenlang gekorfbald. Ook heeft zij het bestuur met diverse taken ondersteunt. Haar inzet hebben we afgelopen zaterdag beloond. Wenny is in 1991 bij de vereniging gekomen nadat ze naar De Krim was verhuisd. Zij heeft jarenlang fanatiek gekorfbald en het midweekteam opgericht. Wenny is onze oliebollenbakker maar het meest bij ons allen bekend met haar inzet voor het regelen van de scheidsrechters. Ook leidt zij op dit moment de jeugd op tot scheidsrechter en biedt allerlei andere ondersteunende taken zodat de leden optimaal kunnen korfballen. Haar inzicht, kennis en kunde wordt volop benut. Naast de huldiging hebben wij Wenny ook benoemd tot ere-lid. Wij danken hen allen voor al hun inzet van de afgelopen jaren!!

info@kccentrum.nl
facebook.kccentrum.nl