Informatiepagina

Old Stars

Old Stars

Er is een serie geweest op TV genaamd Hendrik Groen en die ging over mensen die in een verzorgingshuis woonden waar helemaal niets te doen was. De bewoners leefden van maaltijd naar maaltijd, totdat een groep OMANIDO (Oud maar niet dood) opstond om zich in allerlei leuke activiteiten storten en zo is het eigenlijk ook met de Old Stars gegaan. Niet dat er niets te beleven viel in De Krim, integendeel, maar ruim 50 jaar gaf Gea Eigner bewegingsles aan een groep ouderen en ze zou hiermee stoppen. Ondanks een zoektocht naar een vervanger, leek het er niet op dat ze die ging vinden, totdat Bianca en Natscha in beeld kwamen, de stoute schoenen aantrokken en met een fanatieke groep sporters KC Centrum’s ‘Old’ Stars opgericht.

Elke donderdagochtend van 09.00 – 10.00 en van 10.00 – 11.00 uur
Elke donderdagochtend zijn er twee bewegingsgroepen waar fanatiek wordt bewogen. Ze hangen niet in de ringen of in het klimrek, want dat laten ze mooi aan de Young Stars over, maar wel worden tijdens de lessen alle spiergroepen getraind. Van het hoofd tot de tenen, waardoor het syndroom PHPD (pijntje hier, pijntje daar) als sneeuw voor de zon verdwijnt. Naast het sportieve is het sociale net zo belangrijk en tijdens het ‘door de weekje’ wisselen de sporters de laatste nieuwtjes uit, uit het dorp en omstreken.

Doe gerust mee
Als je dit allemaal leest en denkt ‘dat’ wil ik ook dan ben je van harte welkom. De zaal is groot genoeg en er kunnen nog wel 100 sterren bij. Leeftijdsdiscriminatie kennen wij natuurlijk niet en om een beeld te geven; Onze oldste ‘Old’ Star is 88 jaar dus niet meedoen vanwege een leeftijd is dan ook echt niet nodig.

Kosten per maand
De kosten per maand zijn €11,50.

info@kccentrum.nl
facebook.kccentrum.nl