Informatie over het schoolkorfbaltoernooi op 29 mei 2024

KC CENTRUM

Stap 1

Vul het onderstaande formulier in en verzend het formulier

Stap 2

Ontvang per e-mail een bevestiging van de aanmelding

Stap 3

Schitter met jullie teams op ons toernooi op 29 mei 2024

Schoolkorfbaltoernooi 29 mei 2024

Aanmelden voor schoolkorfbaltoernooi kan via het onderstaande formulier. Doorloop de stappen, ontvang een e-mailbevestiging en schitter op het toernooi. 

Voor scholen, teams, begeleiders en toeschouwers

Ook dit jaar werken we met een online toernooischema, waarin naast het schema ook de uitslagen en standen te zien zijn. Jij als begeleider, supporter of zelf speler kunt dit -schema via deze link (klik) of door het scannen van de onderstaande QR code. 

Aanwezigheid en melden bij het wedstrijdsecretariaat

Alle kinderen, begeleiders en ouders worden om 12.45 uur verwacht op het korfbalveld van K.C. Centrum. Bij aanvang van het toernooi moeten de begeleiders zich melden bij het wedstrijdsecretariaat. Het -secretariaat bevindt zich tot 13.15 uur bij de ingang van het sportcomplex. Tijdens het verdere verloop van het toernooi bevindt het wedstrijdsecretariaat zich in de overkapping achter op het veld.

De locaties van de velden

De velden voor de groepen 3 en 4 zijn op het voetbalveld.
De velden voor de groepen 5 en 6 zijn op het voetbalveld.
De velden voor de groepen 7 en 8 zijn op het kunstgrasveld van KC Centrum.

Sneldoelen / slagroomtaartschieten

Natuurlijk hebben we dit jaar ook een sneldoel- slagroomtaartcompetitie en dit kunnen jullie naast de grote feesttent doen. Vergeet dit niet, want de slagroomtaarten zijn vers van de pers.

Teamindeling en spelvorm

Een team bestaat uit vier spelers, waarbij het wenselijk is dat de indeling van een team bestaat uit twee jongens en twee meisjes. We spelen 4Korfbal wat zorg voor sneller en leuker korfbal. Kinderen staan niet stil, maar zijn continu in beweging tijdens de wedstrijden.

Verdedigen

Bij korfbal mag een speler / speelster normaal gesproken niet doelen als deze wordt verdedigd (als een tegenstander met één of twee handen omhoog voor de speler of speelster staat), maar bij de groepen 3 en 4 mag wel gedoeld worden vanuit verdedigde positie. Bij de groepen 5, 6, 7 en 8 gelden de regels voor het verdedigen wel (dus niet doelen als er wordt verdedigd).

info@kccentrum.nl
facebook.kccentrum.nl