Informatiepagina

Week van de Scheidsrechter

Week van de Scheidsrechter

Deze week is het de Week van de Scheidsrechter 2019!

Wij zijn ontzettend blij met onze scheidsrechters. Zij maken het mogelijk om een korfbalwedstrijd te spelen.
Een groot deel van onze oudere jeugdspelers, 1e spelers en midweekspelers zijn (intern) opgeleid, en zetten zich hierdoor extra en Vrijwillig in voor onze vereniging.
Daar zijn we erg trots op! Vol enthousiasme, positiviteit en inschattingsvermogen, zetten zij zich in voor de vereniging en voor u als ouders. Zonder hen spelen uw kinderen geen korfbal. Het is belangrijk dat wij hier oog voor houden, ook langs de lijn. Het is niet altijd makkelijk om alles te zien. Is een speler nu wel of niet verdedigd? Is het wel of geen vrije bal? Is het wel of niet een strafworp? Er zijn veel regels in het korfbalspel, en het spel gaat erg snel. Zeker bij de oudere jeugd.
Voor het 1e en midweekteam lukt het niet altijd om een scheidsrechter te vinden, daardoor lenen wij scheidsrechters van andere verenigingen.

Oproep: Vind je het leuk om een wedstrijd bij ons te fluiten? Ben je ervaren? Of wil je ervaring opdoen? Volg je een opleiding als scheidsrechter en wil je ‘stage’ lopen? Dat kan bij ons!  Laat het ons weten.

info@kccentrum.nl
facebook.kccentrum.nl